Комунальне некомерційне підприємство "Срібнянська центральна лікарня" Срібнянської селищної ради Чернігівської області
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Добра справа!

Дата: 24.10.2022 15:25
Кількість переглядів: 42

Робити добрі справи – це найперша ознака людяності та милосердя. А коли це стосується допомоги у лікуванні – то це справа кожної свідомої людини.

Кожного року медичні працівники безкоштовно від населення громади заготовляють картоплю та інші овочі. От і нещодавно представники КНП «Срібнянська ЦЛ» звернулися до жителів Срібнянської ОТГ з проханням долучитися до заготівлі картоплі для потреб медичного закладу.

Хочеться подякувати працівникам фельдшерських пунктів Срібнянського центру ПМСД за організацію збору картоплі в селах громади та працівникам лікарні, які самостійно вирощували, обробляли картоплю на власному городі.

Завдяки підтримці жителів срібнянщини харчування пацієнтів у лікувальному закладі забезпечується на достатньому рівні, що зумовлює належний лікувальний процес.

Особливу подяку висловлюємо жителю Срібного Грищенку Миколі, який здав з власного господарства близько 300 кілограм картоплі. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Завдяки спільним зусиллям вдалося забезпечити достатню кількість продуктів харчування, що забезпечує якісне та комфортне перебування пацієнтів протягом осінньо-зимового періоду у нашому закладі.

Навіть у такий не легкий для всієї країни час жителі срібнянщини не залишаються осторонь важливих питань нашої громади, що вкотре доводить, що ми сильні та незламні.

Нехай Бог пошле Вам міцного здоровя, радості і щастя!

Разом до перемоги! Слава Україні!

З повагою, генеральний директор Микола ДІДЕНКО!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора