Комунальне некомерційне підприємство "Срібнянська центральна лікарня" Срібнянської селищної ради Чернігівської області
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Введено в експлуатацію стаціонарний дизельний генератор

Дата: 21.12.2021 11:21
Кількість переглядів: 27

На виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, за сприяння народного депутата Зуба Валерія Олексійовича в комунальному некомерційному підприємстві «Срібнянська центральна лікарня» Срібнянської селищної ради Чернігівської області проведено виконання робіт з капітального ремонту системи електропостачання з встановлення автономного джерела живлення для потреб закладу комунального некомерційного підприємства «Срібнянська центральна лікарня» Срібнянської селищної ради Чернігівської області за адресою: Чернігівська область, смт. Срібне, вул. Миру, 19 в сумі 716023.78 грн.

Для лікарняного закладу безперебійне електропостачання у багатьох випадках стає життєво важливим для хворих. Наявність безперебійного електропостачання входить у перелік вимог Національної служби здоровя України, обовязкових при укладенні договорів з медзакладом на надання медичних послуг.

Потужність генератора становить 30 кВт, що повністю забезпечує потребу в електроенергії. Працює генератор на дизельному паливі, використовуючи його 5 літрів на годину.


« повернутися

Вхід для адміністратора