Комунальне некомерційне підприємство "Срібнянська центральна лікарня" Срібнянської селищної ради Чернігівської області
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Вдячність за благодійну допомогу

Дата: 02.11.2021 11:03
Кількість переглядів: 21

Адміністрація КНП «Срібнянська ЦЛ» висловлює щиру вдячність керівництву та працівникам Срібнянської селищної ради, відділу освіти, культури, територіальному центру, Гриціївському, Васьківському, Побочіївському, Харитонівському, Лебединському, Подільському, Хукалівському, Горобіївському, Калюжинському, Савинському ФАПам та працівникам КНП «Срібнянська ЦЛ» за  проявлену доброчинність, співпрацю, активну підтримку в забезпеченні лікарні картоплею та овочами на зиму для харчування хворих.

Особливо хочеться відзначити та подякувати за благодійність небайдужим жителям селища Срібного -  сімї Обливайних за здану картоплю масою 170 кг.

Варто зазначити, що ваша допомога наразі є вкрай необхідною та корисною для закладу та сприяє забезпеченню належного лікувального процесу для стаціонарних хворих.

Дуже приємно жити поряд з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців нашої громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за вашу підтримку та за ваші щирі і чуйні серця. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

 

З повагою,

Генеральний директор КНП «Срібнянська ЦЛ» Микола ДІДЕНКО!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора