Комунальне некомерційне підприємство "Срібнянська центральна лікарня" Срібнянської селищної ради Чернігівської області
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Робоча зустріч «Щодо необхідності визначення вектору розвитку закладів охорони здоров’я об’єднаних територіальних громад Прилуцького району у період 2021-2022 років»

Дата: 03.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 26

Як зберегти районну лікарню? Як правильно передати комунальні лікарні громадам та чому це треба зробити якнайшвидше? Чому виникли проблемні питання передачі у комунальну власність територіальних громад установ, закладів, об’єктів спільної власності територіальних громад району? Як у місцевому бюджеті передбачити видатки на лікарню? Як зацікавити молодих медичних фахівців до роботи в сільській місцевості? Чому виникає заборгованість в оплаті праці медичним працівникам та як знайти шляхи вирішення цієї проблеми? Доцільність створення центрів масової вакцинації, коли більш ефективними є пункти щеплення? Які умови передбачені НЗСУ щодо вакцинації? Як підготуватися до IV хвилі COVID-19?

 

На ці та багато інших запитань шукали відповіді учасники робочої зустрічі «Щодо необхідності визначення вектору розвитку закладів охорони здоров’я об’єднаних територіальних громад Прилуцького району у період 2021-2022 років», яка відбулася 02 вересня, за участі народних депутатів України Бориса Приходька та Валерія Зуба, голови райдержадміністрації Геннадія Луценка, заступника голови районної ради Сніжани Головкіної, в. о. начальника управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації Алли Здор, депутатів обласної та районної рад, керівників закладів охорони здоров’я первинної та вторинної ланки, а також голів міських, селищних, сільських рад Прилуцького району.

 

Принагідно народний депутат України Валерій Зуб привітав нагородами з нагоди 30-ї річниці незалежності України колективи закладів охорони здоров’я Ічнянської міської, Варвинської та Срібнянської селищних рад.



« повернутися

Вхід для адміністратора